Головна / Прес-центр / Новини / Компанія RWA на Inno Trans 2018

Компанія RWA на Inno Trans 2018   

Компанія RWA вперше взяла участь у виставці в якості експонента в складі консолідованого стенду Українських виробників залізничного обладнання на Inno Trans 2018.

На найбільшій 12-й міжнародній виставці Inno Trans 2018 у Берліні встановлений новий рекорд 3 062 експоненти з 61 країни в 41 залі і під відкритим небом з 3500 м колій. 62% експонентів прибули з-за меж Німеччини. На виставці представлено 4 009 інновацій та 146 світових прем’єр.

Компанія RWA вперше взяла участь у виставці в якості експонента в складі консолідованого стенду українських виробників залізничного обладнання Ukraine: Railway Supply – в сфері автоматики, зв’язку, транспортного машинобудування і логістики.

Протягом чотирьох днів наш стенд відвідали представники залізничних і транспортних компаній, виробників продукції більш ніж 25 країн світу.

В ході тематичних бесід, демонстрації продукції і можливостей підприємства учасниками виставки виявлений непідробний інтерес до розробок компанії RWA в сфері залізничного транспорту загального і не загального користування, метрополітенів та наземного міського транспорту.

В ході проведення виставки основними питаннями для обговорення були:

– співпраця в просуванні «Індустрії 4.0» в транспортній галузі;

– проблеми при експлуатації систем із закритою архітектурою пов’язані з високою вартістю технічного супроводу та внесення змін до прикладного програмного забезпечення в зв’язку зі зміною колійного розвитку залізничних об’єктів;

– застосування нових технологій і сучасних комплексних рішень в логістиці;

– суміщення і інтеграція різних систем і устаткування при проектуванні, будівництві, модернізації об’єктів інфраструктури;

– застосування програмного забезпечення з відкритим кодом з можливістю його перевірки та подальшого супроводу силами замовника;

– сертифікація і забезпечення безпеки функціонування систем залізничної автоматики відповідно до європейських та міжнародних стандартів (груп ЕN, IEC, ISO).

В результаті виставки досягнуто ряд попередніх угод з іноземними партнерами в частині впровадження продукції RWA на транспортних підприємствах Індії, Казахстану, Узбекистану, Грузії та інших держав Європи і Азії, а також застосування найсучаснішого обладнання виробників залізничної продукції з різних країн і континентів.

назад