Головна / Статьи / Семінар «Рішення по електропостачанню та автоматизації SCHNEIDER ELECTRIC для підприємств рейкового транспорту»

Семінар «Рішення по електропостачанню та автоматизації SCHNEIDER ELECTRIC для підприємств рейкового транспорту»   

Стаття для міжнародного техніко-економічного журналу «Українська Залізниця» №9-10 (51-52) вересень-жовтень 2017 р.

Тематичні семінари за участю провідних фахівців Укрзалізниці — це найкоротший шлях покращення існуючого стану інфраструктури залізниці, оновлення технічних засобів та впровадження сучасних інноваційних рішень. На цих заходах підіймаються актуальні питання щодо розвитку галузі, визначаються та деталізуються шляхи подальшого руху, а це — найкоротший шлях для покращення існуючого стану з оновлення технічних засобів, впровадження сучасних інноваційних проектів та технічних рішень вітчизняного виробництва з європейським рівнем якості.

26–27 липня 2017 року в м. Києві в конференц-залі бізнес-центру «Кристал» було проведено семінар «Рішення по електропостачанню та автоматизації Schneider Electric для підприємств рейкового транспорту». Організатори семінару — команія RWA (Railwayautomatic) спільно з компанією Schneider Electric. У семінарі взяли участь керівники профільних Департаментів та провідні фахівці регіональних філій ПАТ «Укрзалізниця», Київського, Харківського, Дніпровського метрополітенів, залізничних ВНЗ, проектних інститутів та промислових підприємств, що реалізують рішення для залізниць та метрополітенів на базі обладнання Schneider Electric.

Ознайомитися з повним текстом статті можна за посиланням: Семінар «Рішення по електропостачанню та автоматизації SCHNEIDER ELECTRIC для підприємств рейкового транспорту». Переглянути інші номери можна на сайті журналу.

назад