Головна / Прес-центр / Події / Фахівці RWA поділилися досвідом побудови систем СЦБ з грузинськими колегами

Фахівці RWA поділилися досвідом побудови систем СЦБ з грузинськими колегами

Провідні фахівці компанії провели зустріч з керівниками служби СЦБ Тбіліського метрополітену, мета якої – сприяння в модернізації систем автоматики керування рухом поїздів метро міста.На початку лютого провідні фахівці компанії відвідали Тбіліський метрополітен і провели ряд зустрічей з керівниками служби СЦБ підприємства.В ході зустрічей обговорювалися плани і перспективи розвитку метро Тбілісі – другого за величиною метрополітену Закавказзя, а також необхідність оновлення та модернізації систем, що забезпечують безпеку руху поїздів метро.Андрій Гуменний, заступник директора RWA, поділився досвідом, який напрацьований українськими фахівцями в ході більш ніж 12-ти річної діяльності в сфері проектування, монтажу та запуску в експлуатацію мікропроцесорних систем СЦБ у метрополітенах Росії та Україні.Багато з об’єктів RWA, зокрема МПЦ стрілок і сигналів в київському метрополітені, мають багаторічний експлуатаційний період, який підтверджує надійність мікропроцесорних систем в цілому, і надійність проектних рішень RWA зокрема.Найбільший інтерес представників Тбіліського метрополітену викликав досвід RWA в реконструкції діючих станцій метро без їх зупинки.