Головна / Пресс-центр / События / Майбутнє відстеження поїздів

Майбутнє відстеження поїздів   

4-й форум з виявлення коліс проходить з 4 по 6 жовтня 2017 року у Відні.

Майбутнє відстеження поїздів полягає у наданні цінної інформації для операторів шляхом виявлення та відстеження поїздів та подій. Конференція буде зосереджена на найсучасніших рішеннях, що базуються на виявленні коліс, підрахунку осей та розподіленому акустичному вимірюванні (DAS), а також подальших технологіях відстеження.

Залізничавтоматика не могла пропустити дану міжнародну галузеву подію, на якій очікуються насичені презентації, дискусії та звіти про перевірених і майбутніх технологіях. Форум Wheel Detection Forum 2017 стане ідеальною можливістю для співпраці з вищими керівниками з усього світу.

Детальніше про форум можна прочитати на сайті.

 


Оновлено.

Wheel Detection Forum 2017 пройшов з великим успіхом і встановив нові стандарти.

Понад 260 експертів з 36 країн, включаючи фахівців Залізничавтоматики, взяли участь у Форумі по виявленню коліс 2017, щоб обговорити бачення і тенденції майбутнього стеження за поїздками. 27 висококласних доповідачів поділилися своїми надихаючими ідеями і думками – і вони надали цінну інформацію про поточні розробках за найсучаснішими рішеннями на основі визначення коліс, підрахунку осей і розподіленого акустичного зондування (DAS), а також подальших технологій відстеження.

назад