Головна / Пресс-центр / Новости / Впровадження інформаційних технологій-шлях до скорочення витрат промислових підприємств

Впровадження інформаційних технологій –  шлях до скорочення витрат промислових підприємств

Можливість беззбиткової роботи транспортної інфраструктури промислових підприємств з урахуванням наявності власних транспортних засобів, коливання обсягів вивантаження / навантаження, наявності джерела достовірної інформації для прийняття управлінських рішень можливо тільки в умовах створення єдиної інформаційно – аналітичної керуючої системи логістичних процесів компанії (ІАКС ЛПК). Остання забезпечується достовірною інформацією безпосередньо від рухомого складу, колійних датчиків руху, отриманням інформації з автоматизованої системи керування вантажними перевезеннями АТ Укрзалізниця та сприяє:

У сучасних умовах це можливо реалізувати за рахунок розширення переліку класичних функцій систем залізничної автоматики. Це в першу чергу протоколювання та ведення статистики пересування рухомих одиниць по станції – створення так званих «історії вагона» та «історії локомотива», архівація дій оперативного персоналу, самодіагностика системи автоматики, надання експлуатаційному і технічному персоналу найповнішої діагностичної інформації про стан пристроїв сигналізації, централізації та блокування (СЦБ).

Завдяки наявними вже зараз розробкам  компанії RWA, що на протязі 5 років є активним учасником руху «Індустрія 4.0 в Україні» і лідером інновацій у транспортній галузі, використання «історії вагона» надає можливість організувати та/або оптимізувати електронний документообіг промислових підприємств, пов’язати його з інформаційно-керуючими системами  АТ «Укрзалізниця» виключивши вплив «людського фактору».

Це суттєво підвищить ефективності логістичних процесів  та скоротить витрати що пов’язані із непродуктивними простоями вагонів на під’їзних коліях промислових підприємств.

Ознайомитися з повним текстом статті можна за посиланням.