Головна / Пресс-центр / Новости / Нарада керівників і фахівців служб сигналізації та зв’язку метрополітенів, що входять до Міжнародної асоціації «Метро»

Нарада керівників і фахівців служб сигналізації та зв’язку метрополітенів, що входять до Міжнародної асоціації «Метро»   

3-5 жовтня 2018 року в м. Баку Республіка Азербайджан на базі ЗАТ «Баки Метрополітен» відбулася нарада керівників і фахівців служб сигналізації та зв’язку метрополітенів, що входять до Міжнародної асоціації «Метро», розробників і постачальників обладнання, проектних організацій.

В рамках проведення наради були представлені плани перспективного розвитку Бакинського метрополітену із застосуванням новітніх технологій, практичний досвід експлуатації систем МПЦ в метрополітенах, Санкт –  Петербурга, Казані, Алмати, Києва та Харкова.

Також були представлені нові рішення для метрополітенів від ТОВ «Бомбардьє Транспортейшн (Сигнал)», ТОВ «ЛокоТех Сигнал», АТ «НВЦ« Промелектроніка », ТОВ« КІТ », ТОВ« НВП «Залізничавтоматика», ТОВ «Беннінг Пауер Електронік», Frauscher Sensortechnik Gmbh, ТОВ НВО «Електронтехніка», ТОВ «Інноваційні технології».

Окремо варто відзначити доповідь компанії «Thales» про перспективи впровадження системи СВТС на Фіолетовій лінії Бакинського метрополітену.

В ході проведення наради був високо оцінений досвід експлуатації МПЦ на відкритій елементній базі Schneider Electric в Київському і Харківському метрополітенах. Головний інженер проектів ТОВ «НВП« Желдоравтоматика »Пилипенко О.М. виступив з доповіддю «Навчально-тренувальний комплекс керування рухом поїздів».

назад