Головна / Прес-центр / Новини / Важливий крок в Індустрію 4.0

Важливий крок в Індустрію 4.0   

У березні 2018 в компанії «ЗАЛІЗНИЧАВТОМАТИКА» (RWA) впроваджена система автоматизованого проектування (САПР) EPLAN Electric P8.

Фахівці компанії RWA разом з запрошеними студентами Українського Державного Університету Залізничного Транспорту (УкрДУЗТ) пройшли базовий курс навчання орієнтованого на специфічні завдання проектування, які виконуються за допомогою EPLAN Electric P8 та заснованого на роботі з базами даних компонентів САПР з широким набором автоматичних звітів і функцій.

У процесі навчання фахівці компанії та студенти познайомилися з новими можливостями EPLAN Electric P8, отримали практичні навички ефективного інжинірингу починаючи від проектування з використанням САПР-програми, до виготовлення готової продукції та введення її в експлуатацію.

Поряд з економією часу і витрат САПР-програми та автоматизовані рішення забезпечують запобігання помилок і, тим самим, сприяють підвищенню якості готового продукту.

Використання інтелектуального програмного забезпечення дозволяє створити новий світ виробництва, в якому замовник буде отримувати нову продукцію максимально швидко і з максимальною якістю.

назад