Головна / Проекти / Компанією RWA виконано будівельно-монтажні роботи з реконструкції електричної централізації ст. ЦЗФ «Павлоградська»

Компанією RWA виконано будівельно-монтажні роботи з реконструкції електричної централізації ст. ЦЗФ «Павлоградська»   

Наприкінці грудня 2014 року на підставі укладеного договору між ПАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» та ТОВ «НВП «Желдоравтоматика» завершено виконання будівельно-монтажних робіт з реконструкції електричної централізації ст. ЦЗФ «Павлоградська» з розширенням та модернізацією (заміна системи БМРЦ на систему МВЦ).

При виконанні робіт використовувати як існуючі стрілочні електроприводи та світлофори, так і знову встановлене підлогове та постове обладнання. Програмно-технічний комплекс ПТК МВЦ «ТЕМП» ТУ У 31.6-34017368-001 2011, виконаний із застосуванням програмних та апаратних засобів комп’ютерної та мікропроцесорної техніки. ПТК складається з мікропроцесорної, релейної складових, кабельних мереж, пристроїв електроживлення, об’єктів керування та контролю. Мікропроцесорна частина включає автоматизоване робоче місце чергового (АРМ ДСП1, АРМ ДСП2), автоматизоване робоче місце електромеханіка (АРМ ШН) та шафи управління та контролю з ПЛК. Інформаційний зв’язок між складовими мікропроцесорної частини системи здійснюється за стандартними промисловими протоколами зв’язку.

Відповідальні елементи ПТК МВЦ «ТЕМП» забезпечують виконання вимог щодо надійності та функціональної безпеки відповідно до ДСТУ 4178:2003. Структура системи забезпечує можливість періодичного самотестування і своєчасного виявлення збоїв у роботі також функції архівації подій з переглядом, як і режимі журналу повідомлень, і у режимі видеокадра. У установці живлення на посту централізації вперше реалізовані функції повного забезпечення безперебійним живленням всіх систем ЕЦ (як постових, так і підлогових пристроїв). Видача інформації (контроль якості вхідної напруги (по 2 фідери), струм навантаження по кожній фазі (по 2 фідери), вимірювання сили струму в кожній фазі живлення робочих ланцюгів стрілок) по стійці живлення в СКАДА систему здійснюється по мережі Ethernet, а контроль наявності фаз по двом фідер безпосередньо підключений до ПЛК через пристрої оптичної розв’язки.

У рамках реалізації проекту також виконані роботи з встановлення та підключення трансформаторної підстанції типу КТП-630. Проведено навчання експлуатуючого та обслуговуючого персоналу.

назад