Головна / Прес-центр / Новини / Компанія RWA модернізує систему управління рухом поїздів в Московському метрополітені

Компанія RWA модернізує систему управління рухом поїздів в Московському метрополітені   

RWA обладнає станцію Московського метрополітену «Мар’їна Роща» системою управління рухом поїздів нового покоління.

В рамках модернізації систем управління, що забезпечують безпеку руху поїздів, керівництвом Московського метрополітену прийнято рішення про проведення дослідної експлуатації систем нового покоління на базі мікропроцесорної техніки (МПЦ).

В якості виконавця проекту на одній зі станцій метро – «Мар’їна Роща» – виступає компанія RWA, силами якої подібне обладнання вже встановлено і успішно експлуатується в метрополітенах Києва та Харкова.

Модернізація станції «Мар’їна Роща» для Московського метрополітену – пілотний проект: мікропроцесорна централізація буде встановлена ??паралельно з існуючою релейного системою з можливістю їх роздільної роботи.

В ході дослідної експлуатації нової системи керівництвом Служби сигналізації та зв’язку Московського метрополітену буде отримано підтвердження надійності і безвідмовності роботи обладнання, відпрацьовані навички його експлуатації обслуговуючим персоналом. І вже на підставі цих даних буде прийматися рішення про повномасштабну модернізації диспетчерських централізації всіх станцій метро Москви.

Комплекс робіт RWA включає підготовку проектно-кошторисної документації, виконання будівельно-монтажних і пусконалагоджувальних робіт.Здача в експлуатацію мікропроцесорної централізації на станції «Мар’їна Роща» – 3 квартал 2012 р.

назад