Головна / Статті / Інтеграція і уніфікація пристроїв та систем залізничної автоматики різного призначення

Інтеграція і уніфікація пристроїв та систем залізничної автоматики різного призначення   

Автор: В.В.Гаєвський, директор ТОВ «НВП «ЗАЛІЗНИЧАВТОМАТИКА», О.Ю.Каменєв, к.т.н., доцент, кафедра «Автоматика та комп’ютерне телекерування рухом поїздів» (УкрДУЗТ)

Стаття для міжнародного техніко-економічного журналу “Українська Залізниця” №1 (67) січень 2019 р.

Сучасний розвиток техніки та технологій ставить перед науковцями та інженерами принципово нові завдання — об’єднання в єдиний комплекс систем та пристроїв залізничної автоматики різноманітного призначення (автоблокування і ЕЦ, переїзна сигналізація тощо). Більшість виробників систем керування здійснюють відповідне поєднання лише на архітектурному рівні, залишаючи технологію функціонування незмінною. Результати наукових досліджень, що відображені у публікації, дозволяють кардинально переробити логіку функціонування систем та пристроїв різного призначення, реалізуючи системну інтеграцію та уніфікацію на всіх рівнях. Основою реалізації такої технології є втілення сучасних концепцій щодо раціонального керування та регулювання рухом поїздів, включаючи передові методи позиціонування рухомого складу…

Ознайомитися з повним текстом статті можна за посиланням: Інтеграція і уніфікація пристроїв та систем залізничної автоматики різного призначення. Переглянути інші номери можна на сайті журналу.

назад