Головна / Прес-центр / Події / Компанія RWA взяла участь у нараді Міжнародної Асоціації «Метро»

Компанія RWA взяла участь у нараді Міжнародної Асоціації «Метро»

Провідні фахівці RWA взяли участь у нараді керівників і фахівців служб сигналізації та зв’язку метрополітенів країн СНД, що входять до Асоціації «Метро», яке відбулося 19-21 жовтня 2011 року на базі КП «Харківський метрополітен».На нараді були розглянуті питання впровадження мікропроцесорних систем автоматики і зв’язку, що забезпечують безпеку руху поїздів та безпечне перевезення пасажирів метрополітенів.Серед учасників – представники 11 метрополітенів СНД з України, Росії, Білорусі, Казахстану та Азербайджанської Республіки, а також українські та російські компанії-виробники систем автоматики і зв’язку для метрополітенів.У ході заходу учасники відзначили основну тенденцію галузі – якщо раніше предметом обговорення зацікавлених осіб було питання необхідності та доцільності впровадження систем МПЦ, то зараз він вже не є предметом дискусій. Фахівці одностайні – техніка на базі мікропроцесорів єдиний шлях розвитку систем автоматики та зв’язку в метрополітені.На сьогоднішній день більш актуальним питанням є аналіз технічних і технологічних характеристик систем, аналіз позитивного досвіду реалізації подібних систем в метрополітенах з урахуванням досвіду їх експлуатації.Позитивний досвід реалізації проектів було розглянуто на прикладі діючих систем автоматики виробництва RWA – мікропроцесорної централізації стрілок і сигналів, встановлених компанією на станціях «Холодна Гора» і «Олексіївська» Харківського метрополітену.Учасники заходу відвідали станції, виробили огляд устаткування, отримали відгуки експлуатуючого персоналу про роботу систем.