Головна / Прес-центр / Новини / Технічне переоснащення телемеханічного “Харківського енергодиспетчерського кола” та РЕМ-Харків ЕЧ-2 Південної залізниці

Технічне переоснащення телемеханічного “Харківського енергодиспетчерського кола” та РЕМ-Харків ЕЧ-2 Південної залізниці   

ТОВ “НВП “ЗАЛІЗНИЧАВТОМАТИКА” були проведені роботи з розробки проектно-кошторисної документації по об’єкту “Технічне переоснащення телемеханічного “Харківського енергодиспетчерського кола” та РЕМ-Харків ЕЧ-2 Південної залізниці”. Після впровадження проекту покращаться вимоги та культура обслуговування пристроїв телемеханікию. Електромеханіки, які обслуговують дані пристрої, замість громіздких вимірювальних пристроїв отримають у своє розпорядження ноутбуки. Тепер пошук несправних блоків телемеханіки можна буде виконувати на контрольних пунктах. Енергодиспетчер отримає у своє розпорядження АРМ енергодиспетчера, на якому у діалоговому режимі зможе керувати пристроями тягових підстанцій, пунктів секціонування контактів мережі.

Іншими словами, вони отримають зручну та зрозумілу інформацію з підконтрольних систем та обладнання, яка допоможе суттєво економити час в майбутньому.

 

назад