Головна / Прес-центр / Новини / Аналітичний огляд АППАУ «Landscape Industry 4.0 in Ukraine» 2-га версія

Аналітичний огляд АППАУ «Landscape Industry 4.0 in Ukraine» 2-га версія

Аналітичний огляд АППАУ «Landscape Industry 4.0 in Ukraine» презентує 2-гу версію ландшафту українських інноваторів Індустрії 4.0. Його головна мета – в вирівнюванні та консолідації позицій української спільноти промислових хайтек в області 4.0 по відношенню до викликів експорту та інтеграції в глобальні ланцюжки цінності.

Landscape Industry 4.0 in Ukraine

Аналітичний огляд – супер-важливий документ, який вперше консолідує позиції українських інноваторів Індустрії 4.0 й формулює наші спільні виклики інновацій у цій сфері в глобальному контексті, а також в експорті. Майже 20 учасників АППАУ ввійшло в новий лендскейп 76 компаній – інноваторів 4.0.

В цьому огляді:

• Представлення 70+ інноваторів по 16 різним сегментам Індустрії 4.0.
  • Коментарі та інтерв’ю від 8 провідних експертів та лідерів думок.
  • Аналіз інноваційної екосистеми вітчизняної Індустрії 4.0.
  • Виклики в експорті, а також пріоритети розвитку на 2020 рік.

Український технологічний ландшафт Industry 4.0 Industry 4.0 представлений на рисунку 6, сторінка 26.

Український технологічний ландшафт Industry 4.0 Industry 4.0 за сферами застосування представлений на рисунку 8, сторінка 31.

Компанія RWA представлена в сегментах:

• System Integration OT – IT
  • Digital Twins
  • Cloud Computing
  • Cybersecurity
  • Predictive Maintenance
  • Remote Control & Monitoring
  • Digital Desigen & Simulation
  • Human – Machine Colloboration

Огляд буде корисним не тільки для технологічних фірм та промисловців, але й для широкого кола стейкхолдерів Індустрії 4.0 – урядовців, науковців, освітян, донорів та інвесторів.  Підготовлений в Асоціації «підприємств промислової автоматизації України» (АППАУ).

Адаптована версія англійською мовою планується  АППАУ до кінця 2019 року.